Helaas zal 010-fysio in navolging van de nieuwe richtlijnen vanaf dinsdag 24 maart tot nader te bepalen moment haar patiënten alleen via de digitale weg/ op afstand gaan begeleiden. Individueel zullen onze patiënten hierover worden geïnformeerd en in overleg wordt bekeken welke mogelijkheden er zijn voor de continuering van de behandeling middels bijvoorbeeld beeldbellen , het doorsturen van oefenschema’s etc.

Wij zijn bereikbaar via onderstaande kanalen voor vragen, het inplannen van digitale afspraken/ intakes en overleg.

Neemt u  contact op indien uw klacht direct zorg vraagt, we zullen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn. Alleen onder bepaalde voorwaarden en dan ook alleen voorzien van persoon beschermende middelen mogen wij handson behandelen.

telefoon: 010-4677916

email: info@010-fysio.nl

internet: www.010-fysio.nl