Voor het komende jaar hebben wij met alle verzekeraars een contract getekend. Dit betekent dat wij (indien u verzekerd bent voor fysiotherapie) alle declaraties direct bij uw zorgverzekeraar indienen. Dit jaar is er erg lang twijfel geweest bij ons om een aantal verzekeraars niet te tekenen omdat wij hun contractvoorstel niet passend en eerlijk vonden. Zeker vergeleken met bijvoorbeeld de zorgverzekeraars DSW of ONVZ welke redelijke tarieven aanboden voor onze prestaties zonder daarbij ook extra voorwaardes te vragen. Daarentegen boden VGZ en  Zorg en Zekerheid bijvoorbeeld erg lage tarieven fors onder kostprijs met daarbij diverse extra verzwarende eisen. Sommige contracten zijn nog aangepast voor de tekentermijn omdat er onvoldoende getekende contracten terug kwamen bij de zorgverzekeraars. Deze aanpassingen waren voor ons nu voldoende om wel te tekenen.  Voor u ook fijn nu u in elk geval bij een gecontracteerde fysio terecht kunt zonder extra kosten maar als de lijn van huidige contractering niet veranderd zal er een moment komen in de toekomst dat we niet alle zorgverzekeraars gaan contracteren.

Team 010-fysio