Maak kennis met ons team

Roos Hoogstrate
Roos HoogstrateAlgemeen fysiotherapeut
Gespecialiseerd in:
-Orofaciale therapie
-Ontspanningstherapie

” Analyseren wat een klacht inhoudt en betekent voor de desbetreffende mens, is voor mij een uitdaging. Dit vraagt om een mix van professioneel en menselijk meedenken en dat is zeer boeiend”

Tamara van Vliet
Tamara van VlietAlgemeen fysiotherapeut
Gespecialiseerd in:
-Oedeemtherapie
-Oncologische Revalidatie
-Medical Taping Concept

“Fysiotherapie is een dynamisch vak en ontwikkelt zich aldoor. Daarnaast zorgen de variatie aan mensen met klachten en behandelmogelijkheden ervoor dat ik met veel plezier mijn vak uitoefen”.

Paul Blokland
Paul BloklandAlgemeen fysiotherapeut
Gespecialiseerd in - Manuele therapie - Dry needling - Gesuperviseerde looptraining bij Claudicatio Intermittens

“Het lichaam heeft een bijzonder vermogen te herstellen van de meeste klachten. Fysiotherapie is voor mij een actieve samenwerking met de patiënt om een ingang te vinden dit herstellend vermogen aan te spreken.”

Gaike de Gaaij
Gaike de GaaijBekkentherapeut
Gespecialiseerd in:
-Incontinentietraining
-Bekkentherapie
-Bekkenfysiotherapeute

“Belangrijk is om het menselijk bewegen vanuit verschillende standpunten te bekijken, het drukt uit wie je bent en hoe je je voelt. Samen beslissen over hoe een gezondheidsprobleem aangepakt moet worden is erg belangrijk”.

Eelco Helmos
Eelco HelmosAlgemeen fysiotherapeut
Gespecialiseerd in:
– orthopedische revalidatie
– diagnostiek
– echografie, schockwave
– schouderspecialist

“ik heb mijzelf ontwikkeld als een breed georienteerde fysiotherapeut, ik zie fysiotherapie als een vak waarbij je samen met de patient het beste uit de revalidatie wilt halen. Door mijn betrokkenheid, enthousiastme en deskundigheid gaan we voor het maximaal haalbare”

Don van Vianen
Don van VianenAlgemeen fysiotherapeut
“Hoe lichaam en geest elkaar beïnvloeden en samenwerken boeit mij in mijn vak als fysiotherapeut. Daarom vind ik het belangrijk dat een patiënt zich begrepen voelt en meedenkt in het proces naar herstel. Samen kijken we naar stappen die er gezet kunnen worden om het uiteindelijke doel te kunnen bereiken.
Marco Buijs
Marco BuijsHaptotherapeut
Marco Buijs is werkzaam als haptotherapeut op locatie Gezond Blijdorp. Haptotherapie is een andere discipline dan fysiotherapie. De praktijk 010haptotherapie werkt wel samen met 010-fysio maar  staan qua praktijkvoering los van elkaar. Marco Buijs heeft 25 jaar bij 010-fysio gewerkt als fysio-en manueel therapeut en is zijdelings nog wel betrokken bij 010-fysio. Hij zal wanneer nodig als waarnemer ingezet worden of voor een second opinion wanneer dat wenselijk is. Aanmelding als nieuwe patiënt is derhalve bij hem niet mogelijk.
Anne van Loon
Anne van LoonAlgemeen fysiotherapeut
Anne van Loon is algemeen fysiotherapeut. Zij is afgestudeerd in 2009 aan de Hoge school van Utrecht. “Mijn passie is het zoeken naar een oplossing op maat voor gezondheidsproblemen, Ik geloof erin dat een positieve instelling bijdraagt aan een oplossing hierin.”. Affiniteit ligt bij orthopedische klachten.
Stephanie van Buel
Stephanie van BuelSecretarieel medewerkster
Stephanie van Buel is secretarieel medewerkster. Zij werkt drie ochtenden aan de balie en ontvangt u graag. Ook krijgt u haar aan de telefoon als u belt voor een afspraak.