Maak kennis met ons team

Roos Hoogstrate
Roos HoogstrateAlgemeen fysiotherapeut
Gespecialiseerd in:
-Orofaciale therapie
-Ademhalings – en Ontspanningstherapie

“fysiotherapeut sinds 1989 en nog lang niet uitgeleerd. De afgelopen 20 jaar is mijn werkterrein vooral het hoofd- hals gebied inclusief de kaak geworden, de complexiteit van dit gebied maakt dat ik me nog steeds verder kan ontwikkelen en mijn kennis kan verdiepen. Dit geldt zeker sinds ik de opleiding adem- en ontspanningstherapie volgens de methode Van Dixhoorn heb gedaan en dit combineer met mijn behandelingen. Ik ga graag samen met U op zoek naar een manier waarop we de klachten kunnen verhelpen.”

Tamara van Vliet
Tamara van VlietAlgemeen fysiotherapeut, Oedeem- en Oncologiefysiotherapeut
Gespecialiseerd in:
-Oedeemtherapie
-Oncologische Revalidatie
-Medical Taping Concept

“Fysiotherapie is een dynamisch vak en ontwikkelt zich aldoor. Daarnaast zorgen de variatie aan mensen met klachten en behandelmogelijkheden ervoor dat ik met veel plezier mijn vak uitoefen”. De laatste 15 jaar met name verdieping ontwikkelt in de oncologische patiënt.

Paul Blokland
Paul BloklandAlgemeen fysiotherapeut, Manueel therapeut
Gespecialiseerd in:

– Manuele therapie
– Dry needling
– Gesuperviseerde looptraining bij Claudicatio Intermittens

“Het lichaam heeft een bijzonder vermogen te herstellen van de meeste klachten. Fysiotherapie is voor mij een actieve samenwerking met de patiënt om een ingang te vinden dit herstellend vermogen aan te spreken.”

Gaike de Gaaij
Gaike de GaaijBekkenfysiotherapeut
Gespecialiseerd in:
-Incontinentie
-Bekkenpijn
-Zwangeren
-Oncologie in bekkengebied ( prostaat, baarmoeder ed)

‘Ik werk al meer dan 10 jaar als bekkenfysiotherapeut, naast oedeemfysiotherapeut. Ik heb daarbij geleerd dat de optimale behandeling ontstaat soor samen te zoeken naar wat past in ieders persoonlijk leven met respect voor elkaars grenzen.”

Don van Vianen
Don van VianenAlgemeen fysiotherapeut, runningspecialist
Gespecialiseerd in:
– Knie
– Sportletsels
– Hardloopblessures

“Hoe lichaam en geest elkaar beïnvloeden en samenwerken boeit mij in mijn vak als fysiotherapeut. Daarom vind ik het belangrijk dat een patiënt zich begrepen voelt en meedenkt in het proces naar herstel. Samen kijken we naar stappen die er gezet kunnen worden om het uiteindelijke doel te kunnen bereiken.

Judith van der StarSecretarieel medewerker
Judith is secretarieel medewerker, zij werkt 3 dagdelen per week achter de balie en ondersteunt ons in de administratieve taken
Yme Roozenburg
Yme RoozenburgAlgemeen fysiotherapeut
Gespecialiseerd in:
– Orthopedische revalidatie
– Sportletsels
– Dry needling
– Schouder

“Ik vind niet de klacht maar de mens erachter interessant en samen gaan we op zoek naar verbetering. Ik haal voldoening uit de dag als ik het maximale eruit heb gehaald”

Anne van Loon
Anne van LoonAlgemeen fysiotherapeut
Gespecialiseerd in:
– Gesuperviseerde looptraining bij Claudicatio Intermittens ( etalage benen)
– Nek- en hoofdpijnklachten
– Spanningsgerelateerde klachten

“Mijn passie is het zoeken naar een oplossing op maat voor gezondheidsproblemen, Ik geloof erin dat een positieve instelling bijdraagt aan een oplossing hierin.”. Affiniteit ligt bij orthopedische klachten.

Stephanie van Buel
Stephanie van BuelSecretarieel medewerker
Stephanie van Buel is secretarieel medewerkster. Zij werkt drie ochtenden aan de balie en ontvangt u graag. ‘Ik vind het fijn om het eerste aanspreekpunt te zijn en mensen te helpen”
Wendy Martis
Wendy MartisSecretarieel medewerkster
Wendy Martis is secretarieel medewerkster. Zij werkt vier dagen aan de balie en helpt u graag verder met uw vragen. Ook krijgt u haar aan de telefoon als u belt voor een afspraak en verzorgt zij secretariële zaken voor 010-fysio.